Magnolia serveis

Un nou concepte d'assistència en el domicili

Busquem i seleccionem a la cuidadora o cuidador que s’adapti millor a les teves necessitats. T’oferim un servei centrat en la persona, professional i de qualitat.

La nostra història

Un nou concepte d’assistència en el domicili al Maresme. Els nostres valors  principals són estimular mentre acompanyem, l’ atenció centrada amb la persona i les relacions duradores.

A  La Residència Magnolia del  Masnou portem més de 20 anys d’experiència tenint cura de la gent gran, envoltats de grans professional i donant un tracte diferenciador i totalment personalitzat als nostres clients. Magnolia Serveis, neix de la voluntad per millorar els nostres serveis  i de la necessitat creixent de voler que els nostres familiars siguin cuidats a la seva llar.

El nostre objectiu és  ajudar a la nostre gent gran amb les seves tasques bàsiques diaries i que puguin viure amb qualitat el màxim temps possible a casa seva. Per això seleccionem als millors professional perquè estiguin al seu costat i estableixin una relació d’estima i confiança. Ens involucrem en tot moment amb els nostres clients. Us acompanyem.

La referència del Maresme

Un nou concepte d’assistència en el domicili CENTRADA en la persona. Donem cobertura a la comarca del Maresme i principalment en El Maresme Sud.  El nostres valors principals són centrar-nos en les necessitats de la persona/família/cuidadora o cuidador  i ESTIMULAR mentre acompanyem. Tots els nostres serveis van acompanyats d’ un plà de treball totalment personalitzat  i un seguiment setmanal de la seva evolució.

Deixa les teves dades o truca al 633 086 796

Contacte general CAT
Consentiment