Magnolia serveis

Servei Integral

Tenir cura d'un mateix en tots els sentits

Disposem de diferents serveis personalitzats segons les necessitats de cadascú.  Entenem que la cura d’un mateix a nivell funcional i cognitiu,  et manté amb forma i aumenta l ‘autoestima. Per això, ens desplacem al teu domicili, volem fer-te sentir bé.

Els nostres serveis integrals

En el nostre servei integral, oferim una àmplia gamma de serveis personalitzats per a satisfer les necessitats individuals de cada persona. Comprenem que cuidar d’un mateix tant a nivell físic com cognitiu és fonamental per a mantenir-se en forma i augmentar l’autoestima. És per això que ens desplacem fins al teu domicili, amb l’objectiu de brindar-te una experiència que et faci sentir bé.

El nostre enfocament en el servei integral es basa a proporcionar-te l’atenció i el suport necessaris perquè puguis gaudir d’una vida plena i satisfactòria. Ens preocupem pel teu benestar en tots els aspectes, ja sigui en l’àmbit funcional, on t’ajudem a mantenir i millorar la teva capacitat física i la teva mobilitat, o en l’àmbit cognitiu, on t’oferim activitats i exercicis que estimulen la teva ment i et mantenen mentalment àgil.

El nostre equip de professionals altament capacitats i compassius està compromès a proporcionar-te un servei integral de qualitat i adaptat a les teves necessitats individuals. Ens assegurem d’entendre els teus objectius i preferències, per a així oferir-te un pla personalitzat que s’ajusti perfectament a tu.

Perruqueria

Perruqueria

Tall, tint, rentat,  pentinat, recollit…

Manicura i pedicura

Manicuar i pedicura

Manicura, pedicura en totes les seves possibilitats

Podologia

Podologia

Durícies, callositats, tall i fresat d’ungles, tractament del peu de risc (peu diabètic i vascular), cures puntuals.

Fisioterapia

Fisioterapia

Tractaments de rehabilitació, massatges…

Osteopatia

Osteopatia

Problemes d’esquena, patologies d’extremitats, dolors articulars i/o musculars, esquinços, tendinitis, inflamacions, migranyes, cefalees..

Psicologia

Psicologia

Ansietat, depressió, estats depressius, estrès, trastorns del son, superació del dol, etc

Enfermeria

Enfermeria

Administració de medicaments, vacunació,  cures,  cures postoperatòries, control i seguimient (diabetes, hipertensión…)

Lloguer i compra d'ortopedia

LLoguer i compra d'ortopedia

Cadires de rodes, elèctriques, escúters, caminadors, llits, grues, bastons, ajudes de bany, aparells…

Accés a residència

Accés a residència

A l’ estar vinuclats amb La Residència Magnolia, de El Masnou, facilitem l ‘accès en el seu centre de dia i a la residència mateix.

Aquell que tingui salut té esperança; i aquell amb esperança ho té tot.

Proverbi àrab

La referència del Maresme

Un nou concepte d’assistència en el domicili CENTRADA en la persona. Donem cobertura a la comarca del Maresme i principalment en El Maresme Sud.  El nostres valors principals són centrar-nos en les necessitats de la persona/família/cuidadora o cuidador  i ESTIMULAR mentre acompanyem. Tots els nostres serveis van acompanyats d’ un plà de treball totalment personalitzat  i un seguiment setmanal de la seva evolució.

Sol.licita informació o truca al 686156136

Contacte servei integral CAT
Consentiment