Magnolia serveis

Servei de Transpot

T'acompanyem a on necessitis​

Oferim serveis puntuals o esporàdics de desplaçament i acompanyament a hospitals, cites mèdiques, gestions,etc…
Us recollim en el lloc d’origen, us acompanyem al cotxe i us portem al lloc de destinació fins que estigueu acomodats.
Si necessiteu acompanyament durant la vostra jornada, també us ho oferim, tindreu una persona que us donarà el suport i l’ajuda necessària pel que necessiteu, fins la tornada al lloc d’origen.

El nostre servei de transport

En el nostre servei de transport, oferim serveis puntuals o esporàdics de desplaçament i acompanyament a hospitals, cites mèdiques, gestions, i més. Ens encarreguem de recollir-te en el lloc d’origen, t’acompanyem al vehicle i et portem al lloc de destinació, assegurant-nos que estiguis còmode i ben atès.

Entenem l’important que és tenir suport i companyia durant situacions mèdiques i tràmits importants, per això som aquí per a brindar-te l’acompanyament necessari. El nostre objectiu és que et sentis segur i tranquil durant tot el procés. El nostre personal capacitat estarà al teu costat, brindant-te el suport i l’ajuda que necessitis, des del moment en què et recollim fins que tornis al lloc d’origen.

El nostre equip està altament capacitat i compromès a oferir-te un servei de transport de qualitat. Ens preocupem per la teva comoditat i benestar, i ens esforcem a brindar-te una experiència agradable i sense preocupacions. Ens assegurarem que et sentis recolzat i cura en tot moment.

Pots confiar en nosaltres per a dur a terme els teus desplaçaments de manera segura i eficient.

Una persona no envelleix quan se li arruga la pell, sinó quan se li arruguen els somnis les il.lusions i les esperances.

La referència del Maresme

Un nou concepte d’assistència en el domicili CENTRADA en la persona. Donem cobertura a la comarca del Maresme i principalment en El Maresme Sud.  El nostres valors principals són centrar-nos en les necessitats de la persona/família/cuidadora o cuidador  i ESTIMULAR mentre acompanyem. Tots els nostres serveis van acompanyats d’ un plà de treball totalment personalitzat  i un seguiment setmanal de la seva evolució.

Deixa les teves dades o truca al 633 086 796

Contacte servei transport CAT
Consentiment