Magnolia serveis

Servei per hores

Ens adaptem a les teves necessitas. Som flexibles

Aquest servei és ideal per la gent gran que necessita recolzament unes hores determinades.  Les famílies poden contractar a una cuidadora o cuidador extern desde 3hores a la setmana fins a 40h a la setmana.   T’ajudem a compatibilitzar el teu horari amb tenir cura del teu familiar.

Els nostres serveis per hores

El nostre servei per hores de cuidadors per a persones grans és la solució perfecta per a brindar el suport necessari a aquells que requereixen assistència personalitzada en la comoditat de la seva llar. Amb un equip de cuidadors altament capacitats i compromesos, ens esforcem per garantir el benestar i la seguretat de cadascun dels nostres clients.

Els nostres cuidadors són seleccionats acuradament. Són professionals amables, comprensius i pacients, disposats a brindar una atenció personalitzada i adaptada a les necessitats individuals de cada persona.

Entenem que cada situació és única, per la qual cosa ens comprometem a dissenyar un pla personalitzat que abordi les necessitats específiques de cada usuari.

Per hores

Per hores

Si necessites ajuda puntual, ens adaptem a les teves necessitats desde 3h a la setmana, dies alterns, hores convingudes… la teva cuidadora o cuidador et poden ajudar amb les tasques bàsiques de la vida diària. Recomanen una jornada mitja al voltant de 20h per configurar un lloc de feina òptim.

Mitja jornada

Mitja jornada

És un servei com a mínim de 20h a la setmana, de Dill-Div, de matins, tardes o  fraccionat, en aquest últim cas, es recomana ampliar l’horari de la cuidadora o cuidador com a mínim a 30h, per configurar un lloc de feina òptim. L’horari d’atenció es personalitza segons les necessitats de cada família. 

Jornada completa

Jornada completa

Es tracta d’un servei de 40h a la setmana de Dill-Div i l’horari pot ser intesiu o fraccionat, matins i tardes. Sempre busquem la proximitat de la cudiadora o cuidador al domicili, per facilitar el servei, sobretot en el cas del servei fraccionat.

Cap de setmana

Cap de setmana

En aquest servei es pot contractar a la cuidadora o cuidador per hores determinades, matins, tardes o fraccionat. Tenint en compte que la jornada laboral no pot accedir de 8h al dia. És Ideal per qui necessita compatibilitzar la vida laboral i sobretot la personal amb la seguretat de que estan cuidant dels teus.

Nits

Nits

Aquest servei és recomanable per la gent gran que necessita especial atenció durant la nit per prendre la medicació, que pateixen risc de caiguda o transtorns de son, entra d’ altres. El servei es pot contractar per hores o a jornada completa. 

Hores de presència

Hores de presència

La presència és un temps en el que la cuidadora o el cuidador, segueixen al domicili sense realitzar tasques efectives, però sí acompanyant, un exmple seria obrir i tancar la porta, contestar el telèfon… La jornada laboral no pot acedir de 40h, però en el cas d’empleades de la llar es contemplen fins a 20h de presència, que seran remunerades com 1h ordinària i que en cap cas són obligatòries i ha d’exsistir un acord entre les dues parts.

més informació

La vida es pot viure de dues maneres diferents. La primera, com si no hi hagués res que fos miraculós. La segona, com si totes les coses ho fossin.

Albert Einstein

Tots els nostres serveis inclouen

Higiene personal

Higiene personal

Ajuda amb la higiene personal i amb les actvitats de la vida diaria i  sempre buscant conservar la seva autonomia

Control mèdic

Control mèdic

Control i seguiment de la medicació cures bàsiques, acompanyament al metge i reforç a l ‘hosiptal

Neteja de la llar

Neteja de la llar

Neteja bàsica i manteniment de la llar

Compres i gestions

Compres i gestions

Aprovisionament de la llar, gestions i acompanyament

Cuina

Cuina

Preparació dels àpats i ajuda personalitzada

Activitats

Activitats

Afavoriment de l’ envelliment actiu, estimulació cognitiva, oci i passejades

La referència del Maresme

Un nou concepte d’assistència en el domicili CENTRADA en la persona. Donem cobertura a la comarca del Maresme i principalment en El Maresme Sud.  El nostres valors principals són centrar-nos en les necessitats de la persona/família/cuidadora o cuidador  i ESTIMULAR mentre acompanyem. Tots els nostres serveis van acompanyats d’ un plà de treball totalment personalitzat  i un seguiment setmanal de la seva evolució.

Sol.licita informació o truca al 686156136

Contacte servei per hores CAT
Consentiment