Magnolia serveis

Servei especialitzat

Els millors professionals

A Magnolia serveis tenim els millors professionals preparts per tractar amb patologies severes de la tercera edad,  cadascú especialitzat i amb experiència en les diferents malaties.  Comptar amb aquest recolzament, pot ser el factor diferencial per garantitzar un millor envelliment.

Els nostres serveis especialitzats

A Magnolia Serveis, comptem amb els millors professionals capacitats per a tractar patologies severes en persones grans, cadaescun especialitzat i amb experiència en diferents malalties. Brindar aquest tipus de suport pot marcar la diferència per a garantir un envelliment de qualitat.

Entenem que les patologies severes en la tercera edat requereixen d’atenció especialitzada i personalitzada. Per això, ens enorgulleix comptar amb un equip de professionals altament qualificat, capaces d’abordar les necessitats específiques de cada persona i oferir una cura integral.

Els nostres professionals estan degudament formats i compten amb experiència en el tractament de diferents malalties relacionades amb l’envelliment. Ja sigui que es tracti de malalties cròniques, demències, patologies neurodegeneratives o altres afeccions, els nostres experts estan preparats per a brindar la cura necessària i adaptada a cada cas.

Alzheimer

Alzheimer

L’Alzheimer és un tipus de demència que causa problemes de memòria, pensament i comportament. Els símptomes solen desenvolupar-se lentament i empitjorar amb el pas del temps, fins que són tan greus que interfereixen amb les tasques diàries.

Parkinson

Parkinson

La malaltia de Parkinson és una malaltia progressiva del sistema nerviós que afecta el moviment. Els símptomes comencen gradualment. Els tremolors són freqüents, tot i que la malaltia també sol provocar rigidesa o disminució del moviment.

Ictus

Ictus

L’ictus, és una malaltia cerebrovascular. Es produeix quan hi ha una ruptura o una obstrucció en un vas sanguini que redueix el flux de sang al cervell.

Neumonia

Neumonia

Inflamació dels pulmons, causada per la infecció d’un virus o un bacteri, que es caracteritza per la presència de febre alta, calfreds, dolor intens al costat afectat de tòrax, tos i expectoració. Encara que pot afectar qualsevol grup d’edat, la pneumònia en ancians és més comú que en persones de mitjana edat.

Demencia

Demencia

Demència és un terme general per a un deteriorament greu de la capacitat mental que interfereix amb la vida quotidiana Per exemple, la pèrdua de memòria.

Ela

Ela

L’esclerosi lateral amiotròfica, és una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal. Amb el temps, la capacitat d’iniciar i controlar el moviment dels músculs es perd, fins poder  quedar totalment paralitzats.

més informació

Valor és el que es necessita per aixecar-se i parlar però també, és el que es requereix per asseure ‘s i escoltar. 

Winston Churchill

Tots els nostres serveis inclouen

Higiene personal

Higiene personal

Ajuda amb la higiene personal i amb les actvitats de la vida diaria i  sempre buscant conservar la seva autonomia

Control mèdic

Control mèdic

Control i seguiment de la medicació cures bàsiques, acompanyament al metge i reforç a l ‘hosiptal

Neteja de la llar

Neteja de la llar

Neteja bàsica i manteniment de la llar

Compres i gestions

Compres i gestions

Aprovisionament de la llar, gestions i acompanyament

Cuina

Cuina

Preparació dels àpats i ajuda personalitzada

Activitats

Activitats

Afavoriment de l’envelliment actiu, estimulació cognitiva, oci i passejades

La referència del Maresme

Un nou concepte d’assistència en el domicili CENTRADA en la persona. Donem cobertura a la comarca del Maresme i principalment en El Maresme Sud.  El nostres valors principals són centrar-nos en les necessitats de la persona/família/cuidadora o cuidador  i ESTIMULAR mentre acompanyem. Tots els nostres serveis van acompanyats d’ un plà de treball totalment personalitzat  i un seguiment setmanal de la seva evolució.

Deixa les teves dades o truca al 633 086 796

Contacte servei especialitzat CAT
Consentiment