Magnolia serveis

Servei intern

El teu benestar les 24h del dia

Aquest serveis és adequat, per la gent gran que necessita un nivell més elevat d’atenció per realitzar les seves tasques bàsiques diaries, que viuen a la seva llar, però necessiten assistència o supervisió contínua d’una cuidadora o cuidador, amb la que es conviu les 24h.   Saber que el teu familiar està acompanyat durant el dia i la nit, et proporciona una gran tranquil.litat, per altra banda, és la millor alternativa a la residència.

Els nostres serveis interns

En Magnolia Serveis comprenem la importància de mantenir a les persones grans en un entorn familiar i conegut. El nostre servei intern està dissenyat per a brindar-los el suport i l’atenció que necessiten en la comoditat de la seva llar. Els nostres cuidadors i cuidadores altament capacitats conviuen amb el teu familiar, brindant-li assistència contínua en totes les seves activitats diàries.

La presència constant d’un cuidador o cuidadora interna garanteix que el teu ser estimat rebi l’atenció necessària durant tot el dia i la nit. El nostre personal està preparat per a ajudar amb la cura personal, l’administració de medicaments, les tasques domèstiques i qualsevol altra necessitat que pugui sorgir. A més, proporcionem companyia i suport emocional, promovent el benestar integral del teu familiar.

Triar el nostre servei intern no sols proporciona tranquil·litat a nivell familiar, sinó que també ofereix una alternativa a la residència tradicional. Permet al teu ser estimat romandre en un entorn familiar i continuar gaudint de la seva llar, al mateix temps que rep l’atenció i la cura necessaris per al seu benestar.

calendari

Entre setmana

Amb aquest servei disposes d’una cuidadora o cuidador, desde el Diumenge nit i fins Dissabte matí. Tota la setmana coberta, donant la millor atenció al teu familiar.

Cap de setmana

Caps de setmana

T’oferim la solució perfecta perquè gaudeixis del cap de setmana, durant Dissabte i Diumenge, la cuidadora o cuidador donaran la millor atenció al teu familiar. 

24/7

24/7

És el servei més complet de Magnolia serveis, et donem cobertura les 24h, els 7 dies de la setmana, amb la millor atenció personalitzada. Necessites contractar a un cuidador o cuidadora entre setmana i un altre pel cap de setmana, per  poder gaudir de la cobertura 24/7.

més informació

Si vols anar ràpid, ves sol, si vols arribar lluny ves acompanyat.

PROVERBI AFRICÀ

Tots els nostres serveis inclouen

Higiene personal

Higiene personal

Ajuda amb la higiene personal i amb les actvitats de la vida diaria i  sempre buscant conservar la seva autonomia

Control mèdic

Control mèdic

Control i seguiment de la medicació cures bàsiques, acompanyament al metge i reforç a l ‘hosiptal

Neteja de la llar

Neteja de la llar

Neteja bàsica i manteniment de la llar

Compres i gestions

Compres i gestions

Aprovisionament de la llar, gestions i acompanyament

Cuina

Cuina

Preparació dels àpats i ajuda personalitzada

Activitats

Activitats

Afavoriment de l’ envelliment actiu, estimulació cognitiva, oci i passejades

La referència del Maresme

Un nou concepte d’assistència en el domicili CENTRADA en la persona. Donem cobertura a la comarca del Maresme i principalment en El Maresme Sud.  El nostres valors principals són centrar-nos en les necessitats de la persona/família/cuidadora o cuidador  i ESTIMULAR mentre acompanyem. Tots els nostres serveis van acompanyats d’ un plà de treball totalment personalitzat  i un seguiment setmanal de la seva evolució.

Deixa les teves dades o truca al 633 086 796

Contacte servei intern​ CAT
Consentiment